Skip to main content Gå direkt till sök

Gårdsbutik

Gårdsbutiken öppnar med penséförsäljning v. 13! Läs senaste nytt längst ner på sidan.

Besök vår gårdsbutik på Boarpsvägen 52 i Vinslöv! I butiken råder det självbetjäning och vi har ett sommarsortiment som kan komma att variera dag för dag.  Allt vi säljer är självproducerat lokalt i Vinslöv, Skåne. Vi värnar om miljön och köper inte in någonting.

Tillsammans med många olika sorters krukväxter för trädgården säljer vi en del ätbara växter och kryddor. I butiken hittar ni färdigplanterade amplar och balkonglådor, men vi har även tomma amplar och krukor för den som vill plantera egen kombination.

Passa på att handla hem näringsberikad planteringsjord, vi säljer både ekologisk alternativjord och standardjord. Du kan också handla långtidsverkande växtnäring som kan användas i hela trädgården. Det finns möjlighet att plantera på plats i butiken, så ta med krukor och lådor och så slipper ni jordspillet hemma. Det går även bra att köpa vår odlingsjord i lösvikt för den som vill plantera hemma med bästa jord.

Sortiment och odlingsråd hittar du här!

ÖPPETTIDER

Måndag-fredag: 8-16

Lördag: 9-14

Söndag och röd dag: Stängt

BETALNING

Du kan betala med jämna kontanter, kortbetalning med iZettle,

eller med Swish på nr 123 680 91 49.

Instruktioner om betalning finns på plats!

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att växla kontanter eftersom det är självbetjäning i butiken.

HITTA HIT

Gårdsbutiken hittar ni på Boarpsvägen 52 i Vinslöv, drygt en mil utanför Hässleholm.

Butiken finns i direkt anslutning till växthuset Boarps Blommor. Skyltar finns!

 

INFARTEN

Det finns en infart precis vid butiken men den är helt ny och syns inte på alla kartor.

Se därför första bilden där infarten syns på kartan, där stjärnan är gårdsbutiken.

KARTA

SENASTE NYTT I BUTIKEN

Vi öppnar gårdsbutiken med penséförsäljning v. 13!

Under våren 2018 erbjuder vi småblommiga och storblommiga penséer i både 12 cm-kruka och 21 cm-kruka. OBSERVERA att vi inte säljer penséer i 6-pack eller 10-pack. Vi har inte heller försäljning av andra plantor under våren.

Våra penséer i 12 cm-kruka är fylliga plantor för dig som planterar i kruka eller rabatt. Våra 21 cm-krukor är färdigplanterade i sin större kruka och redo att sätta ut hemma på exempelvis trappan. De färdigplanterade 21 cm-krukorna finns i flera färgglada och uppskattade färger.

Vi beräknar ha försäljning av penséer till och med v. 17-18 eller tills sortimentet är utsålt. Därefter stänger vi gårdsbutiken ett kort tag innan vi öppnar upp för sommarförsäljningen v. 20! Uppdatering sker löpande.