Prenumeration

179 kr

 

Prenumerationsboxen utgår tyvärr 2017 på grund av låg efterfrågan. Vi hänvisar till vår box Odlarens val!

 

Upplev vår prenumerationstjänst som ger dig en härlig plantering en gång i månaden! När du beställer denna box så tecknar du en löpande prenumeration på vår månadsbox och detta köp betalar din första box.

I varje månadsbox så får du fyra (på förhand hemliga!) plantor att plantera tillsammans, en plantering som vår erfarna odlare valt ut. Månadsboxens innehåll presenteras först när aktuell månad är slut! I din box kan du få växter som vi odlar i begränsat parti, som du inte hittar i webbutiken. Du får alltid växter utifrån säsong som är redo att planteras. Blommorna är för utomhusbruk och levereras i 12 cm plastkruka som tas av innan plantering.

Månadsboxen kostar 179 kr plus frakt om 59 kr och utkommer den tredje veckan varje månad till dig som har en löpande prenumeration.

Slut i lager

Prenumerationsvillkor

Pris

Månadsboxen kostar 179 kr exkl. frakt. Vi reserverar oss för kommande prisändringar.

Frakt

Det tillkommer 59 kr i fraktkostnad på varje månadsbox. Boxen skickas med PostNords tjänst MyPack Collect till ditt närmaste utlämningsställe. Vi levererar till hela Sverige!

Utgåvor

Månadsboxen utkommer i maj till oktober. För dig som är prenumerant kommer månadsboxen månadens tredje vecka. Vid första beställningen får man alltid aktuell månadsbox skickad direkt! (Gäller så långt lagret räcker) Exempel: Beställer du din prenumeration i juni så får du direkt junis månadsbox som första box skickad till dig.

Bindningstid

Vi har ingen bindningstid på månadsboxen och du kan närsomhelst säga upp din prenumeration. Vi behöver din uppsägning den 7:e i månaden för att kommande månadsbox ska utgå. Exempel: Vi behöver ditt mail senast 7/6 för att månadsboxen i juni inte ska skickas till dig. Du som prenumerant är ansvarig för uppsägningen. En utebliven betalning leder till avslut av prenumeration.

Uppsägning

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Maila oss på info@blomsterboxen.com och uppge dina kontaktuppgifter och ditt ärende. Märk gärna mailet med ”Uppsägning prenumeration”. Vi behöver din uppsägning senast den 7:e i månaden för att kommande månadsbox ska utgå. Exempel: Vi behöver ditt mail senast 7/6 för att månadsboxen i juni inte ska skickas till dig.

Trasig box

Eventuella transportskador ska anmälas direkt till det postkontor där du hämtat ut boxen. Vi garanterar att vårt box och våra varor är hela och felfria vid avlämnande till transportör. Om boxens innehåll däremot är avvikande eller felaktigt så ska du kontakta oss så fort som möjligt på info@blomsterboxen.com. Returnera ingenting till oss utan vårt godkännande.

Ångerrätt

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distanslagen. Detta gäller dock inte levande växter som kan ta skada av att hanteras flera gånger.

 


Nyfiken på hur vi skickar våra blommor? Läs mer om vår specialdesignade box här!

Mer information

Vikt 2.5 kg