Skip to main content Gå direkt till sök

Vår box

Vi på Blomsterboxen har tagit fram och designat en egen transportbox i kartong för att kunna skicka växter direkt till kund. Boxen är stötsäker och är speciellt utformad för att hantera känsliga växter.

Det får plats fyra stycken växter i en box. I boxen finns en bricka där krukorna sätts ner. Krukorna och växterna hålls sedan på plats med hjälp av klaffar som sitter i kartongen. Boxen kan således vändas upp och ner utan att växterna påverkas. Boxen är även utformad med lufthål så att växterna ska må bra under transport och hos postombud. Det finns även ett handtag för att underlätta för dig när du behöver bära boxen.

Boxen är framtagen tillsammans med DS Smith som även är tillverkare.

DSC_0138
DSC_0165
DSC_0186

På varje box finns en flik med texten ”Öppna här!”. När du öppnar fliken så får du se bilder som illustrerar hur du i tre steg ska fortsätta för att öppna boxen.

Boxen är utrustad med rivtejp för att du enkelt ska kunna plocka upp dina växter direkt ur brickan och inte behöva sträcka ner armarna i boxen. På det sättet riskerar du inte heller att skada blommorna när du packar upp dem.

DSC_0202
DSC_0195
DSC_0219
DSC_0223
DSC_0226
DSC_0232